X

Isma Ruiz torna a entrenar amb el grup

El migcampista de la UD es recupera i Herrera i Castel donen l'ensurt

13/09/2022

Isma Ruiz torna a entrenar amb el grup

La UD Eivissa afronta una setmana de treball fora de la zona de descens. Després del descans d’ahir, la darrera sessió s’ha iniciat amb una xerrada prèvia de Baraja. El míster de Valladolid no vol que l’equip es relaxi després d’aconseguir la primera victòria de la temporada. El grup escolta les seves paraules i de seguida es posa a les ordres de Toni Servera, que dirigeix l’escalfament, i en el qual ja participa Isma Ruiz. El migcampista cedit pel Granada que només va jugar uns minuts contra la Ponferradina i es va lesionar. Ja podria estar dissabte disponible contra l’Oviedo.

Baraja encara té més baixes al migcamp. Pape Diop ha fet presència sobre la gespa, no duia les botes i de seguida ha marxat al gimnàs. El club té clar que no vol forçar amb el jugador de 36 anys. Continua fora també Armando Shashoua. El club vol anar a poc a poc amb les recuperacions, per això, quan han sentit unes molèsties a l’escalfament d’avui, Herrera i Castel, els golejadors de la temporada passada, però que encara no s’han estrenat en aquesta, han saltat les alarmes. Castel ha patit una estirada al coll en un mal moviment. El club diu que no és res important. Herrera, unes molèsties al peu, però una vegada tractat pel físio ha tornat amb els seus companys.

Amadeo Salvo ha tret el cap uns segons, per veure com anava la sessió. La bandera del bon ambient la du un Nolito que va debutar diumenge i que sempre té alguna anècdota pels seus companys. L’equip torna a entrenar demà a les 9:30.

13/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris