X

Amath ja es corda les botes després d’operar-se el passat agost

Rodrigo Battaglia no s'ha entrenat amb la resta de companys

15/09/2022

Amath ja es corda les botes després d’operar-se el passat agost

El Mallorca ha botat a la gespa de Son Bibiloni sis minuts més tard de l’hora prevista, a les 10.30 h. Aguirre ha estat el primer a arribar i, després, com ja és habitual, els jugadors han anat desfilant en grupets.

Qui no s’ha exercitat avui és Rodrigo Battaglia. El migcampista argentí, que va sortir tocat del Bernabéu, no ha trepitjat la gespa de la ciutat esportiva.

Qui sí que l’ha trepitjada és Amath Ndiaye, i fixau-vos què duu ben lluent a les seves mans. Són les seves botes i n’està especialment content. Hi juga i fins i tot les llença a Iddrissu Baba. Tot amb un somriure d’orella a orella.

És un dia especial per a Amath i és que en aquest entrenament se les cordarà per primera vegada després de l’operació del dit petit del peu dret el passat 10 d’agost.

Per aquest motiu, els jugadors li han fet creuar un passadís de clatellades. Això sí, mentrestant, les botes les ha guardades un membre del cos tècnic. No han passat ni 10 segons i Amath ja les trobava a faltar i s’ha acostat a recollir-les.

Després d’asseure uns minuts damunt una gelera, Amath, encara sense les botes cordades, ha començat a fer carrera contínua al marge dels seus companys.

Podem assegurar que després de tot això s’ha calçat les botes, però ja ha estat després dels quinze minuts oberts als mitjans de comunicació.

15/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris