X

La plantilla més amonestada de Primera Divisió

El Mallorca és l'equip que més faltes ha comès i més targetes grogues ha vistes

15/09/2022

La plantilla més amonestada de Primera Divisió

Javier Aguirre no dona gaires opcions: “equipo peleón o peleón”, deia el mexicà a la roda de premsa. El tècnic té ben clar que no poden repetir-se les estadístiques de gols en contra de la temporada passada, i això implica ser un equip intens, contundent i, si cal, dur. Els nous atributs de la plantilla mallorquinista ja han tingut el seu efecte en aquest inici de temporada: el Mallorca és líder en faltes i en targetes grogues en aquest inici de lliga.

Els vermells sumen en cinc partits un total de 89 faltes, quasi 18 per partit. Una xifra a la qual tan sols s’acosten la Reial Societat, amb 17 faltes per enfrontament, i el Rayo Vallecano, amb 16. El Mallorca comet, com a mínim, quatre faltes més per partit que 12 equips de Primera Divisió.

Però la diferència estadística és encara més notable amb les targetes grogues. Ja n’ha vistes 25, sis més que el seu perseguidor, el Sevilla. La plantilla rep una mitjana de 5 grogues per enfrontament, que si dividim entre el nombre de faltes total, surt a cartolina cada 3,56 faltes. Individualment, Antonio Sánchez és amb Carles Aleña l’únic jugador amonestat de tota la lliga. Això sí, el mallorquí ha jugat quasi 200 minuts manco que el català. Sánchez suma una targeta cada 40 minuts. BattagliaGrenier i Copete, en sumen tres al seu compte particular.

 

15/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris