X

L’Eivissa vol continuar la ratxa i recuperar homes

Després de dues victòries seguides, Armando Shashoua i Diop acceleren la preparació per tornar al grup

19/09/2022

L’Eivissa vol continuar la ratxa i recuperar homes

La UD Eivissa ha tornat avui al treball després d’aconseguir els darrers sis punts en les dues darreres jornades. L’equip de Baraja viu el seu millor moment de la temporada. A banda de sumar de tres en tres, no encaixa gols. I en la sessió d’avui matí hem vist sobre la gespa, tot i que sense treballar amb el grup, Armando Shashoua i Pape Diop, que han fet carrera contínua. Estan de baixa des de la tercera i segona jornada. Veurem si poden arribar al partit de divendres contra l’Sporting.

Isma Ruiz, que va recaure dels seus problemes físics la setmana passada, ha estat també sobre el verd quan Javier Baraja ha donat la xerrada prèvia a la sessió, però ell, Sergio Castel i Coke, aquests dos amb molèsties, han partit després al gimnàs. El club no ha emès, com és habitual, cap comunicat mèdic. Veurem com evolucionen els cinc jugadors al llarg de la setmana.

L’Eivissa tornarà a jugar fora de casa a terres asturianes, contra un rival, l’Sporting d’Abelardo, que ve en una dinàmica totalment diferent, amb dues derrotes seguides, però encara amb un punt més que l’Eivissa.

A falta del Tenerife-Màlaga que es juga avui, l’equip de Baraja és dissetè amb 7 punts, tres per sobre del descens i a tres del play-off d’ascens. Els blau cel es tornaran a exercitar demà a Can Misses 3 a les 9.30 hores.

19/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris