X

Detingut un home a Cala Rajada per possessió i distribució de material pedòfil

La Policia va localitzar en un primer moment el seu domicili a Barcelona, però l'home es va traslladar a Mallorca

22/09/2022

Detingut un home a Cala Rajada per possessió i distribució de material pedòfil

Imatge d'arxiu.

La Policia Nacional ha detingut a un home, de 46 anys d’edat i nacionalitat espanyola, en Cala Ratjada per la seva presumpta participació en els delictes de possessió i distribució de pornografia infantil.

En una nota de premsa, els agents han explicat aquest dijous que la investigació va començar després de la recepció de la denúncia del Centre Nacional per a Menors Desapareguts i Explotats, en la qual s’informava que s’havia detectat que un usuari d’una aplicació havia distribuït diversos arxius, tant fotografies i vídeo de clar contingut d’abús sexual infantil.

Després d’identificar al titular de les línies des de les quals l’usuari investigat havia compartit els arxius pedòfils, la Policia va localitzar el seu domicili en Barcelona. No obstant això, l’home es va traslladar a Mallorca, concretament a Cala Ratjada.

A fi de comprovar els fets investigats, acreditar l’autoria d’aquests, així com verificar si l’investigat pogués estar en possessió de més material pedòfil, el grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics va realitzar un escorcoll domiciliari, que va acabar amb la detenció de l’home i la intervenció de material pedòfil.

22/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris