X

Comença la campanya de l’Imserso després de 2 anys sense fer-se

S'ofereixen viatges des de 116 euros (4 dies en una capital de província) fins a 405 (10 dies a les Canàries)

22/09/2022

Comença la campanya de l’Imserso després de 2 anys sense fer-se

Dia 22 de setembre ha començat la venda de viatges de l’Imserso a les Balears per a la temporada 2022-2023. Els clients s’han d’haver inscrit prèviament al programa i han d’haver rebut una carta d’acreditació on se’ls indica en quin torn poden sol·licitar el seu viatge.

Alguns, com Amparo i Antonio, serà la primera vegada que viatgin amb l’Imserso, i ho fan amb ganes, després de dos anys durs. Però reconeixen que van “perduts”. Dins l’agència els informen que avui no podien agafar el viatge que havien pensat a Màlaga, sinó que només els ofereixen viatjar a Balears i Canàries. Hauran d’esperar fins dissabte per fer-ho, ja que el sistema atorga els viatges esglaonadament.

En canvi, d’altres ja tenen més experiència, com és el cas d’Aurèlia, que ja ha viatjat moltes vegades amb l’Imserso. “Per això s’hi arriba, per aprofitar-ho!”, comenta entusiasmada. I parteix de l’agència amb tots els papers del viatge que farà el mes de maig de l’any que ve.

L’Imserso ofereix, d’una banda, estades a zones de costa i, de l’altra, turisme interior, que es divideix en circuits culturals (el més demandat), de natura i visites a capitals. I enguany, com a novetat, també es pot viatjar a Ceuta i Melilla.

Els viatges van dels 116 euros de passar 4 dies en una capital de província amb mitja pensió, fins als 405 euros d’anar 10 dies a les Canàries amb pensió completa.

22/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris