X

10.400 signatures contra l’esbucament del restaurant El Bungalow

La propietat té sis mesos per tomar una casa centenària que incompleix la Llei de Costes. L'establiment situat a primera línia de Ciutat Jardí va ser fundat el 1983

15/10/2022

10.400 signatures contra l’esbucament del restaurant El Bungalow

Aquest pot ser el darrer any de vida del restaurant El Bungalow. Demarcació de Costes ha desestimat la petició de la família que volia tramitar una concessió i li ha donat sis mesos perquè esbuquin l’edifici. Una decisió que ha despertat la indignació dels clients habituals. S’han recollit més de 10.000 signatures contra aquesta decisió des del passat 20 de setembre. Veïntas de Ciutat Jardí preparen una manifestació per al pròxim mes de novembre.

Fa 39 anys que El Bungalow va obrir les portes a primera línia de la platja de Ciutat Jardí. Ara, la llei de costes obliga la propietat a esbucar aquest edifici centenari, de principis del segle XX i que fou adquirit per la família, el 1943. De moment, la vida segueix amb normalitat a l’establiment que segueix obert i oferint el seu producte als clients. Al voltant de 70 persones soparan avui vespre al Bungalow.

Na Laura és la neta de la propietària i actualment dirigeix el restaurant familiar. Ens ensenya les fotografies d’un negoci cent per cent femení i es mostra emocionada amb les reaccions de suport que han rebut per part dels coneguts, clients, amics i veïnats. Diu que no entén la decisió de l’esbucament després que fos desestimada la proposta de concessió de la família que ha emprès accions legals i esperen que això pugui evitar el final del Bungalow.

15/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris