X

La banda indie Ombra estrena nova cançó: ’30 anys’, interpretada amb Anegats

El grup mallorquí fa una mirada "cap a l'adolescència": "La gent que ha crescut escoltant Anegats, ara té 30 anys"

25/10/2022

La banda indie Ombra estrena nova cançó: ’30 anys’, interpretada amb Anegats

El grup mallorquí Ombra estrena el seu darrer videoclip de la cançó ’30 anys’ que interpreta junt amb el mític grup Anegats. Ombra és una banda d’indie ballable “carregada de missatges directes amb un toc d’energia, alegria i frescor”. Aquest nou single s’inclourà en el pròxim disc ‘Dibujo libre’, que es publicarà l’any que ve, i on s’inclouran cançons com ‘Satélite’, ‘La Boca del Lobo’, ‘Se acabará la vida’ o ‘Espacio Vital’, tema que es va estrenar el passat març de 2020 i que va tenir una bona acollida.

Amb la cançó ’30 anys’, el grup fa una mirada “cap a l’adolescència” ja que “la gent que ha crescut escoltant Anegats, ara té 30 anys”. La banda defineix el tema com “entendre que estem aquí de pas i que la vida pot canviar molt, que alguns desitjos es mantenen intactes pel simple fet que mai no van succeir”. El videoclip va ser rodat en bona part als voltants del castell de Bellver de Palma.

El grup indie, format per Mireya Flores, Toni Matas, Joan Miquel Matas i Albert Collazo, ja compta amb dos àlbums: “Welcome / Goodbye” (2016) i “Walk Up The Walls” (2018-Flor y Nata Records). Com deiem, el seu tercer L.P, ‘Dibujo libre’, està previst que sigui publicat el 2023 amb Flor y Nata Records.

Ombra ha girat per les millors sales de tot l’estat espanyol, i han tocat a festivals com Granada Sound, Sant Sebastià, Mallorca Live Fest, BIME Pro, Trovam Proweekend, FiraB!, Focus Wales (Regne Unit), Cranc Festival, Mobo Fest, Future Echoes (Suècia), Alcalá Suena, MMB (Bucarest), entre molts d’altres.

25/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris