X

Dues dones mortes i una ferida greu a Lleida, Lugo i Madrid

La policia investiga els incidents, un dels quals un presumpte cas de violència masclista on l'home hauria ruixat líquid inflamable a la parella

28/11/2022

Dues dones mortes i una ferida greu a Lleida, Lugo i Madrid

La policia investiga en aquests moments a diferents punts del país la mort de dues dones i el presumpte intent d’assassinat d’una altra, que està en estat greu. En aquest darrer cas, ocorregut a Lleida, els Mossos d’Esquadra pensen que l’home podria haver volgut cremar la dona.

Els Mossos d’Esquadra investiguen si un home detingut a Lleida després de calar foc el seu habitatge, abans havia ruixat líquid inflamable a la seva parella. La dona va resultar ferida greu en el 20% del seu cos i està ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona. Si les autoritats ho confirmen, es tractaria d’un cas de violència masclista.

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, ha confirmat als periodistes que aquesta és una hipòtesi, i també ha dit que el fet important és “que els Mossos d’Esquadra han actuat ràpid”.

Ganivetades

A Lugo, a Galícia, el cos d’una dona de 42 anys ha estat trobat a casa seva a darrera hora de diumenge. Segons la policia, es tracta d’una mort violenta i el cos presentava ganivetades. A Madrid, també s’investiga la mort d’una dona, que ha aparegut morta a una habitació tancada amb pany. El presumpte assassí també el varen trobar mort i, segons la policia, s’havia suïcidat.

28/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris