X

“Sin condón no hay diversión”, una exposició fotogràfica que promou l’ús del preservatiu i visibilitza el VIH

Aitor Fernández ha reunit 25 voluntaris que han posat amb una camiseta pintada per ells mateixos

04/12/2022

“Sin condón no hay diversión”, una exposició fotogràfica que promou l’ús del preservatiu i visibilitza el VIH

En el marc de la Diada per conscienciar sobre els estigmes del VIH, el Quarter General Luque d’Inca va inaugurar la cinquena edició de l’exposició “Sin condón no hay diversión”. 25 voluntaris s’han deixat fotografiar portant una camiseta personalitzada amb aquest lema per promoure l’ús del preservatiu i visibilitzar el VIH i altres malalties de transmissió sexual.

Aitor Fernández ha reunit 25 voluntaris que han posat amb una camiseta pintada per ells mateixos, amb el lema “Sin condón no hay diversión”. “Sense preservatiu et pots divertir, però no estàs protegit al 100%”, ha indicat el fotògraf, que ha utilitzat el vermell i el blanc, colors que criden per trencar els tabús i estigmes que envolten aquesta malaltia, sovint, vinculada amb el col·lectiu LGTBIQ+.

“Un estudi demostra que hi ha més contagiats heterosexuals que del col·lectiu LGTBIQ+”, ha explicat Aitor Fernández. A més, ha reivindicat la necessitat d’una bona educació sexual a col·legis i instituts.


Inca celebra el Dia Mundial contra el VIH amb nombroses activitats per conscienciar sobre els estigmes d’aquesta malaltia.

04/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris