Mercadal i Platges de Calvià eclipsen la jornada de Tercera amb dues golejades

L'Andratx es consolida com a líder amb la victòria per 1-2 contra la Penya Independent

06/12/2022

A Tercera Divisió, l’Andratx és més líder després de guanyar en la seva visita a la Penya Independent. Però el més destacat, són dues golejades que s’han produït en aquesta jornada. Mercadal i Platges de Calvià guanyaren amb solvència els seus partits.
El Mercadal agafa aire amb una contundent golejada per sis a un contra el Portmany. Al quart d’hora Dalmedo ja fa el primer pels de Lluís Vidal. I els eivissencs reaccionen. Tres minuts més tard, Gianluca Vaccarini fa l’empat amb una bona rematada de cap. A partir d’aquest moment, es desferma el festival menorquí. Satrustegui fa el dos a un. I Politino amplia distàncies abans del descans amb una gran definició. A la represa, Dalmedo posa el quatre a un amb una rematada acrobàtica i firma el seu doblet particular. Qui també anota el seu segon gol és Satrustegui. Transforma el penal enganant Hartmann. I també des dels onze metres, Marín tanca la golejada. Un sis a un que té conseqüències, Álvaro Olmedo ha estat destituït com a entrenador del Portmany.

Qui no aixeca el cap és el Sant Jordi. L’equip de Joan Crespí encara no coneix la victòria. El duel contra el Platges ja comença girat. Primer minut de partit i Josemi fa el zero a un després d’un greu error de José Alfonso. Després, apareix Adrià Marín. Dos tocs li basten al jugador de Carlos Martínez per ampliar distàncies. Comença la segona part, i el Sant Jordi torna a encaixar al minut un. Míssil de Sergio Sevilla, que s’estavella al pal i amb l’esquena de Jose Alfonso per acabar entrant a la porteria. I el Platges no frena i vol més. Gabriel Santos fa el quart aprofitant una bona centrada i Alejandro Rocca tanca la golejada pels calvianers. A tres minuts del final, Marc Matas fa el gol de l’honor pels locals des del punt de penal. Final amb un a cinc i l’equip de Carlos Martínez suma la seva segona victòria consecutiva.
Pel que fa a la resta de la jornada, el Binissalem acumula cinc partits sense perdre. L’equip de Polero va empatar en la seva visita al Sant Jordi. Els eivissencs s’avancen a la primera part amb el gol de Luis Gutierrez. I els ‘assules’ salven un punt al darrer alè amb aquest golàs de Vallés que desferma la bogeria dels visitants.
Al duel de la zona de play-off entre Manacor i Santanyí. Victòria visitant amb remuntada inclosa. Passada l’hora de partit, Joan Roig avança els locals. També a una jugada d’estratègia respon el Santanyí. Gran rematada de Sergio Herreros per fer l’empat a un. I a set minuts pel final, Xesc Navalón dona la victòria als de Tato amb el seu gol.
El Constància no va poder celebrar el primer partit després del seu centenari amb una victòria. Va empatar a 1 contra el Poblense. L’equip de Troya va marcar prest. Mateu Ferrer fa el 0 a 1 als cinc minuts. I abans del descans, bona centrada de Suasi, que aprofita Eros JE-LOU-LI per posar l’1 a 1 definitiu.