X

Inici intens del 2023 per al Reial Mallorca

Dimecres es juga el pas a vuitens de la Copa del Rei i dissabte rep el Valladolid en lliga

01/01/2023

Inici intens del 2023 per al Reial Mallorca

Diuen que any nou, vida nova, però el Mallorca no vol canviar el que ha fet bé gairebé tot el 2022. Això sí, vol corregir la imatge del darrer capítol de l’any al Coliseum Alfonso Pérez. Per passar pàgina, dimecres dia 4 encetaran el 2023 amb la competició de la il·lusió i que tants bon records ha deixat al mallorquinisme. L’equip de Javier Aguirre disputa els setzens de la Copa del Rei. A més, parteix com a favorit per classificar-se per als vuitens de final, ja que el seu rival, el Pontevedra, competeix a la Primera Federació.

Després de la visita a terres gallegues, toca tornar a l’illa per retrobar-se amb la seva afició, a la qual no veu en partit oficial des del 9 de novembre. Aquell dia es va acomiadar de la millor manera, guanyant l’Atlètic de Madrid per 1 a 0. Dissabte dia 7, els vermells volen sumar tres punts més contra el Valladolid, rival directe en la lluita per la permanència.

El Reial Mallorca pot iniciar el 2023 classificat per a uns vuitens de final, ben allunyat del descens i, per què no somiar, molt a prop d’Europa.

01/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris