X

El 30è aniversari de Menorca com a Reserva de la Biosfera, protagonista del programa de la Diada de Sant Antoni 2023

El poeta Pere Gomila i el músic Marco Mezquida seran alguns dels protagonistes de la celebració

02/01/2023

El 30è aniversari de Menorca com a Reserva de la Biosfera, protagonista del programa de la Diada de Sant Antoni 2023

La Diada del Poble de Menorca, el pròxim dia de Sant Antoni, coincideix enguany amb la celebració del 30è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de la Biosfera i la pròxima aprovació de la llei del mateix nom. Aquests fets marcaran la conferència de l’acte oficial de la celebració, però no mancaran torrades, concerts, mercats ni la processó dels Tres Tocs.

El poeta Pere Gomila serà un dels protagonistes del programa de Sant Antoni 2023. Serà l’encarregat de la conferència inaugural de la Diada, “La reserva de la biosfera, exemple i model” durant el ple extraordinari del Consell de dia 17 de gener.

Un altre dels protagonistes d’enguany serà Marco Mezquida, qui farà un concert al Teatre Principal de Maó, juntament amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Una diada més especial que mai la d’enguany, que coincideix amb el 30è aniversari de la Reserva de la Biosfera de Menorca, motiu en què s’ha inspirat el cartell del programa.

L’ampli programa d’activitats -que van del 14 al 22 de gener- inclou, com de costum, torrades als pobles de Menorca, excursions i jocs populars per als més petits. Tampoc no faltarà la processó dels Tres Tocs, les beneïdes d’animals i l’encesa de talaiots.

02/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris