X

Els Reis d’Orient repartiran mandarines en substitució dels tradicionals caramels en es Migjorn

La iniciativa, impulsada per l'Associació Recreativa Cultural, pretén, per tercer any, eliminar el repartiment de sucre entre els menors

04/01/2023

Els Reis d’Orient repartiran mandarines en substitució dels tradicionals caramels en es Migjorn

Imatge d'arxiu.

Els Reis d’Orient repartiran mandarines en el municipi des Migjorn, a Menorca, en substitució dels tradicionals caramels, amb l’objectiu d’eliminar el repartiment de sucre entre els menors. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació Recreativa Cultural (ARC), que organitza, conjuntament amb l’Ajuntament de la localitat, la cavalcada de ses Majestats. I que ja van repartir diumenge passat els patges reials.

La regidora de Festes des Migjorn, Adriana Moll, ha valorat positivament la iniciativa: “És el tercer any que es fa i estem molt contents. Es reparteixen en mà, per no danyar els assistents a la cavalcada, i pretén també fomentar el consum de fruita entre els més petits de la casa”.

Una iniciativa no només aplaudida pels veïnats sinó també per importants experts. Per exemple, la pediatra i divulgadora a Instagram Lucia Mi Pediatra lloava aquesta decisió presa per aquest municipi menorquí. I afegia que molts haurien d’agafar l’exemple i posar-lo a la pràctica a les seves colcades de Reis d’enguany.

La cavalcada dels Reis començarà a les 19.30 hores. La comitiva estarà formada per cinc carrosses i els patges reials lliuraran regals a totes les llars del poble.

04/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Josefa suñer 04/01/2023

    No te ni cap ni peus, s’alegria dels nins quant els reis tiren el caramels no pot esser ni molt manco la mateixa que quant li donen una mandarina. Mandarines en tenen a casa i els caramels normalmente eren un trofeu que no sals menjaven.

  2. Lorena llanso orfila 04/01/2023

    Fuera tradiciones,ilusión de los niños,que chasco para ellos