X

Rajkovic és ambiciós: “Per què no intentar arribar a Europa?”

El porter destaca que la seva situació a l'illa "és perfecta"

12/01/2023

Rajkovic és ambiciós: “Per què no intentar arribar a Europa?”

Predrag Rajkovic assegura que des de la seva arribada al Reial Mallorca està fent feina per donar seguretat a la porteria, però la realitat és que ja fa estona que la seva presència sota pals és sinònim de seguretat per al mallorquinisme: “Sempre intent donar la meva millor versió per així notar que l’equip confia en mi. Tothom pot cometre errades, és normal, però ho intent evitar i fer-ne les menys possibles”, explica davant les càmeres d’IB3 Televisió.

El serbi destaca la bona sintonía que té damunt la gespa amb la parella de centrals RaílloValjent: “Jugam molt bé plegats, ens entenem molt bé. Sabem com reaccionar si qualcú fa una errada. Crec que és molt important el fet que ens coneixem molt bé, som molt compactes”. També té bones paraules pel tècnic Javier Aguirre: “És una gran persona, li encanta fer bromes i crear un bon clima, però després, quan toca fer feina, ens hi posam a les totes. M’agrada aquest perfil d’entrenador. Quan és moment de fer bromes, les fa; quan s’ha de fer feina seriosament, no n’hi ha d’altra”.

Respecte a la seva arribada a l’illa, el porter no pot estar més encantat: “El clima és el millor. També per als nostres fills; no fa fred, poden passar-s’ho bé i jugar a la platja. A més a més, hi ha bones escoles per a ells… Tot és perfecte“. Rajkovic està encantat amb el que està visquent a l’illa, però també dins el camp: “Not els ànims dels aficionats des de la graderia. Estic molt content d’ajudar l’equip i fer l’afició feliç amb aquests bons resultats. No sé quants anys estaré aquí, però ara mateix la meva situació és perfecta“.

Rajkovic no amaga la seva ambició. També considera que la desena posició que ocupa el Reial Mallorca a la classificació és per mèrits propis. Això sí, el porter no vol aturar-se: “Esper poder acabar a dalt, a posicions europees, però per això hem de treballar de valent. Ja veurem el juny al final de temporada, però crec que podem jugar la Conference League, per què no?”

12/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris