Derrota del Palma Futsal contra l’Inter Movistar

El conjunt d'Antonio Vadillo va rebre 3 gols a l'inici de la segona part

21/01/2023

Pecar d’innocència quan visites una de les pistes més complicades del futbol sala es pot pagar car. I el Mallorca Palma Futsal ho va comprovar de manera rotunda. Barrón va evitar els primers embats de l’Inter, però al minut 7 es produeix la jugada que desequilibra tot l’escenari. Moslem queda a les portes del gol i mentre es reclama una possible infracció, els madrilenys armen una contra letal i Drahovsky fa l’1 a 0.

Però el pitjor encara havia d’arribar. En tornar dels vestidors, els de Vadillo entren en col·lapse absolut. En 3 minuts la sagnia es tradueix en tres gols encaixats. Raul Gomez soprèn en una treta de banda, Cecilio aprofita els dubtes defensius per batre Barrón i Martel en una triangulació ràpida obre la ferida encara més.

Era moment d’apel·lar a l’orgull i de no abaixar els braços, però Fits va posar la maneta al marcador i la bufetada a la moral. Cleber, amb diana d’oportunisme va retallar l’abisme. 10 minuts al davant i una quimera per construir. Ja amb porter jugador, una acció molt semblant a la del primer gol la culmina Mancuso per firmar el 5 a 2.

La connexió iraniana fabrica el tercer. Penal sobre moslem i gol de Tayebi que maquilla el marcador i deia una aroma de derrota que no s’ensumava des de novembre. Almanco la segona posició queda intacta.