X

Torna el correfoc de les festes de Sant Sebastià a Palma

Els dimonis arrancaran la festa a les 19.00 al pont de sa Riera

29/01/2023

Torna el correfoc de les festes de Sant Sebastià a Palma

Correfoc de Sant Sebastià del 2019 a Palma.

El correfoc de les festes de Palma torna després de dos anys de no celebrar-se. Partirà des del pont de sa Riera a les 19.00 de l’horabaixa. Després continuarà per l’avinguda de Jaume III, on hi haurà una plataforma per acollir les actuacions dels dimonis.

Segons l’Ajuntament de Palma, hi participaran més de 500 persones i tres bèsties de foc. L’espectacle comptarà amb dimonis procedents de 9 colles diferents, dels quals 270 són experts en pirotècnia; 170 membres de batucada i 50 persones de reforç. S’utilitzaran més de 183 quilos de pólvora per la cloenda de les festes de Sant Sebastià.

Cal recordar que ja està tallat el trànsit en els dos sentits de la circulació des del pont de sa Riera fins a Jaume III. I a partir de les 15.30 es tancaran els accessos de l’avinguda d’Argentina cap a passeig Mallorca i a les 17 h, es tancarà la plaça de la Reina en direcció a la plaça de Joan Carles I i sa Riera. Es restaurarà el trànsit a les 10 del vespre després d’un correfoc que recorr els carrers de Palma per tancar les festes de Sant Sebastià. El recorregut acabarà a la plaça de Joan Carles I, on dimonis i bèsties ho celebram amb molta festa i sorpreses. Vos recordam que podreu seguir la retransmissió en directe des d’aquí, d’IB3.

29/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris