X

L’APB nega que estigui cobrant la taxa de terrasses als locals afectats per les obres del passeig Marítim

L'Autoritat Portuària assegura que no ho fa des del 31 de desembre, quan caducaren les autoritzacions vigents

31/01/2023

L’APB nega que estigui cobrant la taxa de terrasses als locals afectats per les obres del passeig Marítim

L’Autoritat Portuària nega que estigui cobrant la taxa de terrasses als locals afectats per les obres del passeig Marítim, tal com li varen recriminar aquest passat dilluns els restauradors de la patronal CAEB. No ho fa, assegura, des de dia 31 de desembre, quan caducaren les autoritzacions vigents fins llavors.

A més, en acabar la tramitació de les noves llicències, es mantendrà la mateixa quota rebaixada que fins ara: la que es va implantar arran de la pandèmia, a 5 euros el metre quadrat al mes. De fet, l’Autoritat Portuària ha decidit que cada local pugui adaptar la llicència a les seves necessitats.

També preveu flexibilitat de pagament i un descompte del 20 % de la taxa quan la tanca de seguretat de les obres afecti l’ús de la terrassa. Mesures que ha traslladat aquest dimarts l’Autoritat Portuària en una reunió a part dels empresaris del Passeig Marítim, els quals insisteixen a tenir en compte les conseqüències de les obres per als negocis.

A banda del perjudici econòmic, l’Autoritat Portuària ha accedit a les peticions dels empresaris d’augmentar les aturades taxis o les zones de càrrega i descàrrega per millorar la mobilitat a la zona.

31/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris