X

Dani Rodríguez: “M’agradaria jugar al Mallorca fins al darrer dia de la meva carrera”

El gallec té contracte amb el club fins al juny del 2024 i ha viscut amb tranquil·litat aquest mercat d'hivern

02/02/2023

Dani Rodríguez: “M’agradaria jugar al Mallorca fins al darrer dia de la meva carrera”

Dani Rodríguez va arribar al RCD Mallorca l’estiu del 2018. Venia d’Albacete on hi havia jugat les dues darreres temporades i amb el somni de jugar a la primera divisió. El gallec té contracte amb el club fins al juny del 2024 i ha viscut amb tranquil·litat aquest mercat d’hivern.

“En el moment que acabi el contracte ja veurem com estic perquè em trob molt bé físicament, però a Primera Divisió has de donar rendiment i no depèn només de mi. Jo estic encantat de ser aquí. He renovat ja dues vegades amb el club pràcticament descendit, per tant, imagina’t si no vull estar aquí. No em veig a cap altre lloc i m’agradaria jugar fins al darrer dia de la meva carrera al Mallorca”.

El RCD Mallorca juga diumenge a les 14 h amb el Reial Madrid a Son Moix.

“Hem d’encarar el partit amb naturalitat. Intentar fer el nostre partit i recuperar la intensitat que teníem. No hi ha millor partit per reivindicar-se i posar fi a una mala dinàmica que aquest contra el Madrid. Tenim molt a guanyar i res a perdre. Si guanyàssim al Madrid, seria un cop fort. Crec que hi haurà molt bona entrada a Son Moix. Esperam que la gent estigui amb nosaltres i nosaltres tornar aquest suport amb intensitat i bon futbol”.

El migcampista ha confessat que aquests darrers mesos no havien estat fàcils, però que ja està molt millor.

“Ara estic superbé. Aquests moments m’han ajudat a gestionar totes les coses que no m’agraden i que no estic acostumat a viure. La meva carrera sempre ha anat per amunt i tenir un mal moment és normal que m’hagi costat. A vegades, t’has d’obrir i se n’ha de parlar. Ara estic molt bé i segur que si torn a passar una mala situació, sabré gestionar-la i no deixaré de ser feliç”.

Escolta’n aquí l’entrevista completa

02/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris