X

Detenen un pare per presumptament violar la seva filla de 17 anys i oferir-li droga

Se li imputen els delictes d'agressió sexual, corrupció de menors i contra la salut pública. La mare i la menor varen denunciar els fets el passat 23 de gener

02/02/2023

Detenen un pare per presumptament violar la seva filla de 17 anys i oferir-li droga

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres passat a Palma un pare de 45 anys per presumptament abusar de la seva filla menor d’edat i oferir-li droga. Se li imputen els delictes d’agressió sexual, corrupció de menors i contra la salut pública.

L’home ha estat arrestat al seu centre de treball, després que la mare i la filla, de 17 anys, denunciessin a comissaria el passat 23 de gener els fets. Les presumptes agressions s’haurien produït a la seva casa de Palma i en una altra situada al centre de Mallorca.

Una vegada que els agents del grup de la Unitat d’Atenció a la Família i la Dona van tenir coneixement dels fets, van realitzar una sèrie de comprovacions, les quals han finalitzat amb l’arrest definitiu del pare. Els agents també han intervingut aparells electrònics per comprovar si existeixen arxius relacionats amb els fets.

02/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris