X

El tiktoker Naim Darrechi, condemnat a 6 mesos de presó i 180 euros de multa per enfrontar-se a la Policia Local i lesionar un agent

Els fets varen ocórrer el 22 de maig del 2021, a la plaça de la Drassana de Palma

02/02/2023

El tiktoker Naim Darrechi, condemnat a 6 mesos de presó i 180 euros de multa per enfrontar-se a la Policia Local i lesionar un agent

El jove mallorquí ha declarat aquest dijous davant la jutgessa per videoconferència des de Mèxic i ha acceptat la condemna, segons avança Diario de Mallorca.

El tiktoker Naim Darrechi ha estat condemnat a sis mesos de presó i al pagament d’una multa de 180 euros per enfrontar-se a la Policia Local i lesionar un agent que dissolia una botellada a la plaça de la Drassana de Palma el maig de 2021.

El jove mallorquí, amb uns 28 milions de seguidors a les seves xarxes socials, ha declarat davant la jutgessa per videoconferència des de Mèxic i ha acceptat mig any de presó pels delictes d’atemptat a l’autoritat i lesions, com ha avançat aquest dijous “Diario de Mallorca”.

Així mateix, la jutgessa ha atorgat a Darrechi la suspensió de la condemna de presó, sempre que aboni la multa imposada. Sobre ell, s’havia interposat una ordre de crida i cerca, que ha quedat suspesa en concloure la vista.

Cronologia dels fets

Devers les 20.00 hores del passat 22 de maig de 2021, la Policia Local va acudir a la plaça de la Drassana de Palma per dispersar més d’un centenar de joves que hi feien botellada. Durant el desallotjament, que es va dur a terme sense incidents, Darrechi es va asseure en un banc amb un tassó de cervesa a la mà i sense màscara, malgrat que el seu ús encara era obligatori al carrer.

Un dels agents va demanar al tiktoker mallorquí que se n’anàs, però la resposta del jove va ser incitar altres al·lots a acostar-s’hi. Els agents van tractar de convèncer-lo perquè partís, però el jove va advertir que no se n’aniria i va demanar als seus amics que gravassin l’escena.

A més, quan els policies li van demanar la documentació, va dir que no la portava i que no recordava les seves dades. A continuació, dos policies van treure el jove de la plaça, es va regirar i va intentar traspassar el cordó policial.

Davant aquests fets, el tiktoker va ser arrestat, es va resistir a força de manotades i va forcejar amb els agents i va arribar a colpejar-ne un d’ells, al qual ha indemnitzat amb 350 euros per les lesions causades. Inicialment, la Fiscalia sol·licitava que Naim Darrechi fos condemnat a un any de presó i al pagament de 1.200 euros de multa.

Darrechi ja va haver d’afrontar un procediment judicial per unes declaracions en una xarxa social, en les quals es vanava d’ejacular dins de les seves parelles sense condó ni consentiment, uns fets que van ser denunciats pel Govern balear, però que la justícia va arxivar, com va demanar la Fiscalia.

02/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris