X

Martí March es presentarà com a candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Pollença a les pròximes eleccions

L'actual conseller d'Educació i Formació Professional ha remarcat la seva intenció de treballar "amb molta il·lusió" per aconseguir un govern progressista a l'Ajuntament

02/02/2023

Martí March es presentarà com a candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Pollença a les pròximes eleccions

/ Isaac Buj.

L’actual conseller d’Educació i Formació Professional del Govern, Martí March, ha presentat la seva candidatura a la batlia de Pollença per a les eleccions de maig del 2023, amb el suport de l’assemblea local.

March ha remarcat la seva intenció de treballar “amb molta il·lusió” per aconseguir un govern progressista a l’Ajuntament: “Després d’aquests quatre anys, és clar que Pollença necessita un canvi, una alternativa real per obrir una nova etapa al nostre poble”.

A l’anunci de la seva candidatura, March ha destacat que treballarà per a tots els veïns amb polítiques socials “per no deixar ningú enrere”. “Volem canviar Pollença perquè sigui un referent en cultura i turisme; millorar l’activitat econòmica amb estratègies que potenciïn l’economia local”, ha afegit.

A més, ha assegurat que impulsaran “polítiques de millora” en l’àmbit educatiu i esportiu, de la infància i de la joventut, fent-ne partícips “les diferents associacions i entitats”.

02/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris