X

Els alumnes del curs 2-3 de l’escoleta de Sencelles continuen pagant les quotes íntegres

Educació té previst pagar aquesta setmana a tots els ajuntaments les subvencions per garantir la gratuïtat del servei

06/02/2023

Els alumnes del curs 2-3 de l’escoleta de Sencelles continuen pagant les quotes íntegres

A l’escoleta de Sencelles, els infants del curs de 2-3 anys encara no gaudeixen de la gratuïtat del servei. Les famílies han hagut de continuar pagant les quotes mensualment.  L’Ajuntament de Sencelles diu que no ha cobrat de la Conselleria i que no ha pogut avançar els doblers perquè l’escoleta és gestionada per una cooperativa.

La codirectora del centre, Xisca Estarelles, ha explicat que els mesos de setembre i octubre no varen cobrar les quotes, però la situació es va fer insostenible. Joan Carles Verd, batle de Sencelles, ha explicat que entén el disgust de les famílies i ha avançat que tot d’una que rebin la subvenció de la Conselleria, la transferiran a la cooperativa que gestiona l’escoleta perquè retorni les quotes a les famílies.

Com Sencelles, la majoria d’Ajuntaments encara no han rebut les partides econòmiques per sufragar-ne el servei. La Conselleria d’Educació ha anunciat avui que està previst que cobrin durant aquesta setmana. Segons Educació, la majoria d’escoletes privades de la xarxa complementària ja han rebut les partides que asseguren la gratuïtat del servei.

06/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris