X

Produccions de Ferro durà a l’escenari textos mai dramatitzats, com ’39 graus a l’ombra’, d’Antònia Vicens

La idea és generar un corpus de peces teatrals d'autors de les Illes. Agnès Llobet, com a actriu, i Catalina Florit, com a dramaturga, enceten el cicle Literactua

06/02/2023

Produccions de Ferro durà a l’escenari textos mai dramatitzats, com ’39 graus a l’ombra’, d’Antònia Vicens

A partir d’aquest divendres i fins al mes d’abril, es podran veure damunt l’escenari 39 graus a l’ombra, d’Antònia Vicens; Entre Llops, de Gabriel Janer Manila, i Les Fures, de Llorenç Villalonga, tots ells textos al voltant de la indústria turística.

La proposta du per nom Literactua i s’emmarca en el Festival de la Paraula que munta Produccions de Ferro. La selecció dels textos s’ha fet amb l’assessorament de la Fundació Mallorca Literària. L’encàrrec l’han acceptat els dramaturgs Aina de Cos, Jaume Miró i Catalina Florit. En el repartiment, tres noms destacats en la nòmina d’actors de les Illes: Caterina Alorda, Joan Toni Sunyer i Agnès Llobet.

El sus el dona 39 graus a l’ombra aquest divendres, 10 de febrer, a l’Espai el Tub de Palma. Hi ha, però, calendari i localitzacions per triar, perquè Literactua es desplegarà a diversos municipis de la part forana, com Algaida i Santanyí.

06/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Carme Prats 07/02/2023

    Tant de bò que siguin de ses illes i no només d’una illa, còm passa moltes vegadas.