X

Famílies d’usuaris del centre per a gent gran Colisée Sa Residència denuncien males pràctiques i falta de personal

Arran d'una inspecció extraordinària, el Consell d'Eivissa ha detectat deficiències a la residència. Ja s'ha requerit a l'entitat privada que dirigeix el centre que les esmeni

07/02/2023

Famílies d’usuaris del centre per a gent gran Colisée Sa Residència denuncien males pràctiques i falta de personal

Entre les deficiències que denuncien els familiars, es troben errors en les pautes de medicació als interns, excés de subjecció física, falta d’hidratació dels usuaris i descoordinació amb el tipus de menjar, així com falta de mesures d’higiene. Els familiars diuen que alguns dels interns han estat ingressats a l’hospital per aquestes deficiències i que tot estaria vinculat a la falta de personal i a la baixa qualificació de molts dels treballadors.

“Hem d’estar aquí, a la residència, com de guàrdia. Penses que dus una persona a un lloc on hi ha tota l’atenció i recursos necessaris, però quan l’ingressen per segona vegada perquè està deshidratat, ja veus que hi ha alguna cosa que no va bé”, comenta Kristin, familiar d’un usuari.

El Consell d’Eivissa va dur a terme una inspecció extraordinària al centre després de rebre queixes dels familiars. L’expedient està en tramitació i ja s’ha requerit a l’entitat privada que dirigeix el centre que esmeni dites deficiències.

07/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris