X

Cap de setmana tranquil, però amb gelades al vespre

Dissabte començarem el dia amb fred, però el cel destapat i l’absència de vent afavoriran que durant el dia la temperatura pugi i el mercuri quedarà entre els 13 i 15 ºC en general

10/02/2023

Cap de setmana tranquil, però amb gelades al vespre

Maria de la Salut. Fotografia de Tomeu, Miquel i Joan.

La setmana vol acabar de manera molt diferent de com la començarem, ja que la borrasca Isaack, que ens ha afectat aquests dies, s’ha desplaçat cap al sud-est i a partir de les pròximes hores ens afectarà l’anticicló.

Aquest divendres capvespre encara hi haurà qualque nigul, però el cel s’anirà destapant; el vent del nord-est també anirà afluixant i quedarà un vespre de cel destapat i sense vent; aquest fet afavorirà que la temperatura davalli, i tendrem mínimes que a l’interior de Mallorca baixaran fins als -2ºC.

Dissabte començarem el dia amb fred, però el cel destapat i l’absència de vent afavoriran que durant el dia la temperatura pugi i el mercuri quedarà entre els 13 i 15 ºC en general.

Diumenge es tornaran a repetir les gelades a l’interior i el cel romandrà destapat, excepte a les Pitiüses on hi haurà alguns niguls; a més en aquest indret el vent de llevant bufarà amb cops moderats. A la resta el vent bufarà molt feble, de direcció variable i tendrem una situació marítima molt tranquil·la. La temperatura màxima pot pujar de manera molt lleugera.

10/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris