Tres derrotes i un empat dels representants balears a Segona Federació

Només el Mallorca B ha aconseguit sumar un punt en la jornada 22

19/02/2023

Derrota de la Penya Esportiva 2-0 contra l’Olot. Els eivissencs no perdien des de l’11 de desembre de 2022. Avui han encaixat dues dianes. Les dues a la segona meitat i les dues obra del pollencí Josep Cerdà. Al 67 ha marcat el primer gol. Al 72 fa el segon i definitiu amb aquest xut al segon pal. La Penya és tercer a la classificació.

Mateix resultat entre el Formentera i el Lleida El primer gol ha arribat just abans del descans. Sabater de falta directa ha fet el primer dels catalans. Ja a la represa, el Lleida ha fet el segon. Obra de Chuli amb un xut creuat. El Formentera ha acabat amb 9 jugadors per l’expulsió de Celihueta primer i de Las Marinas després. El Formentera suma 32 punts .

Derrota també del CD Eivissa a casa 1 a 2 contra l’Espanyol B. Becerra avança els catalans al minut 19. Els pitiüsos han quedat amb 10 per l’expulsió d’Imanol Barace al 39. Però al segon temps, Marc Mas ha empatat el duel per als de Manu Calleja. I ja al temps de descompte Armand Vallés ha donat el triomf a l’Espanyol B amb l’UN a 2 definitiu. Els pitiüsos continuen en places de descens.

I el Mallorca B ha rapinyat 1 punt, a Son Bibiloni, després d’empatar a 2 davant el Prat. Albert Martí ha avançat els visitants just començar el partit…. però al minut 10, apareix Miquel Llabrés per fer l’empat amb aquest golàs de falta. L’alegria mallorquinista ha augmentat quan Diabaté ha avançat els de Julian Robles al marcador…. Ja al segon temps, Alex PLa ha fet el definitiu 2 a 2 que no serveix de res al Mallorca B. El conjunt vermell acumula 8 jornades sense guanyar i continua coer.