X

El Mallorca Palma Futsal, a punt per rebre el Noia per cercar la final four de la Copa

Els d'Antonio Vadillo tornaran a jugar un partit com a local de Copa del Rei cinc anys i mig després

20/02/2023

El Mallorca Palma Futsal, a punt per rebre el Noia per cercar la final four de la Copa

El Mallorca Palma Futsal rep aquest dimarts a les 20:00 el Noia Portus Apostoli als quarts de final de la Copa del Rei. El tècnic Antonio Vadillo no vol deixar cap detall per a la improvisació pel que segurament sigui “el partit més important de la temporada”, segons ha declarat aquest dilluns al matí a la sala de premsa.

L’equip ha entrenat avui al matí a Son Moix. Demà es rep el Noia, una de les revelacions de la temporada que ve de golejar 8-2 el Valdepeñas a la Lliga. “Ara mateix el Noia està entre els vuit primers classificats. És a les portes de jugar una final four de la Copa del Rei. Entenc que per a ells també és un escenari increïble“, destaca Vadillo.

El Mallorca Palma Futsal tornarà a jugar un partit com a local de Copa del Rei cinc anys i mig després: “Volem que Son Moix sigui el sisè jugador“, ha declarat el tècnic. A més, Tomaz Braga ha afegit que cal destacar que “jugam a casa, l’afició serà molt important. Nosaltres a casa som molt forts i hem de demostrar una vegada més que aquí som un fortí i hem d’anar a totes”. El partit el podreu seguir demà a partir de les 8 pel web d’IB3.

20/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris