X

Kang-In Lee i Pablo Maffeo prenen el protagonisme a Son Bibiloni

L'equip ja prepara el partit de dissabte contra l'Espanyol

21/02/2023

Kang-In Lee i Pablo Maffeo prenen el protagonisme a Son Bibiloni

Per què Muriqi ha arribat al camp d’entrenament a l’estil de Rocky? Battaglia ens ha regalat unes passetes de cúmbia? I Kang-in Lee s’enduu un sac de tupades que fan patir Toni Amor?

Doncs, perquè avui el comando sud-coreà ha tornat a comparèixer per Son Moix. És igual si és la vegada 175 que es desplacen fans de Kang-In a Son Bibiloni, l’admiració pel fenomen fan continua sent un misteri per a la resta de la plantilla. Muriqi, dues vegades millor jugador de Kosovo, i a qui mai cap kosovar ha anat a veure entrenar-se, el felicita. Dani Rodríguez, capità i amb 5 temporades a l’illa, vol sentir per dissetena vegada per què els seus compatriotes perden el cap pel seu company.
Mentre que el míster, que no s’ha perdut detall del pilot asiàtic i veu el seu futbolista amb la rialleta a la cara, el fa passar pel túnel. Battaglia aprova la proposta del míster, Raíllo somriu com el nin que ha de fer una dolentia, i Kang-In, rep.

L’única persona capaç de treure el protagonisme al coreà és Pablo Maffeo. El català ahir va passar per la sala de tatuatges, i avui ha volgut lluir la seva nova peça. La tripleta tècnica són els primers a interessar-s’hi. Copete i Kang-In també inspeccionen al detall la mànega de Maffeo, i Baba i Kadewere analitzen els seus avantbraços com a possible zona per a un tatuatge. Antonio Sánchez, expert en la matèria, no ha dubtat a donar-los el seu consell.

21/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris