X

El Mallorca B protagonitza l’única victòria dels equips balears a la Segona RFEF

El Formentera, la Penya Esportiva i el CD Eivissa han perdut els seus partits

26/02/2023

El Mallorca B protagonitza l’única victòria dels equips balears a la Segona RFEF

L’única victòria dels equips balears l’ha protagonitzada, curiosament, el pitjor classificat, el Mallorca B. Ibra ha estat l’autor dels dos gols. Primer ha marcat un golàs a pilota aturada i després ha rematat de cap una centrada per la dreta. 3 punts a la butxaca, però l’equip continua a la zona de descens, ara penúltim.

La Penya Esportiva ho ha tengut tot de cara per guanyar. Començant per un penal. Mans del filial del Saragossa i Cristeto l’estavella al travesser. Al minut 86, Andrés Borge no ha desaprofitat l’oportunitat de marcar el 0 a 1 definitiu. La Penya és tercera amb 40 punts.

Un gol obra de Marc Manchón ha donat la victòria al Terol. El CD Eivissa ha plantat cara al líder de la classificació, però no ha aconseguit puntuar. I golejada la que ha caigut al Formentera. L’Olot s’ha avançat al minut 3 amb una diana de Valverde. A l’inici de la segona part, han arribat dos gols més. El primer obra de Busquets. El segon l’ha marcat Forgas. El futbolista del conjunt català ha aprofitat la distracció de la defensa per fer el tercer. Al minut 70, Xumetra ha marcat un golàs de vaselina. A les acaballes del partit, després d’un penal comès per l’Olot, Julen Ekiza ha escurçat distàncies marcant l’única diana del Formentera. Dura derrota que deixa els de Míchel Alonso a mitja taula de la classificació.

26/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris