X

Sánchez reclama a altres partits actuar com el PSOE en el cas Mediador

El president del Govern central es troba de gira a Dinamarca, on ha comparegut amb la primera ministra Mette Frederiksen

02/03/2023

Sánchez reclama a altres partits actuar com el PSOE en el cas Mediador

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dijous a tots els partits polítics que, davant de casos no exemplars en les seves respectives formacions, actuïn de la mateixa manera que ha fet el PSOE en el cas Mediador. Sánchez s’ha referit en aquest cas en la seva compareixença davant dels periodistes amb la primera ministra danesa, Mette Frederiksen, després de la reunió que tots dos han mantingut amb motiu de la gira del cap del Govern per preparar la presidència espanyola de la UE.

Els periodistes han plantejat al cap de l’executiu com facilitaria la investigació d’aquest cas i quin cost electoral pensa que li podria causar directament. Sánchez s’ha limitat a assenyalar que, quan hi ha una acció per part d’un responsable polític que no es correspon amb els estàndards d’exemplaritat que se li exigeix, per part del PSOE l’acció és “clara, rotunda i immediata”.

Expulsió

“És expulsió del partit i retirada de l’escó”, ha subratllat quan s’ha referit al que ha fet el PSOE amb el diputat Juan Bernardo Fuentes. Davant d’això, ha postil·lat sense referir-se explícitament al PP: “M’agradaria que la resta de partits polítics fessin el mateix“.

02/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris