X

El Mallorca vol celebrar els 107 anys d’història amb un triomf contra l’Elx

Els primers 5.000 aficionats que acudeixin a l'estadi podran menjar un tros de pastís

04/03/2023

El Mallorca vol celebrar els 107 anys d’història amb un triomf contra l’Elx

Aquest cap de setmana, el Reial Mallorca està de celebració. L’entitat complirà aquest diumenge 5 de març 107 anys d’història. Avui els homes de Javier Aguirre s’enfronten a l’Elx, al partit corresponent a la jornada 24 de Primera Divisió. L’equip vol brindar un regal a l’afició en forma de victòria, la que seria la sisena consecutiva al feu mallorquinista. En aquesta ocasió, visita l’illa el coer. El conjunt il·licità només gaudeix de 9 punts a la classificació i veu l’horitzó de la permanència ni més ni manco que a 14 punts, fet que obliga els de Pablo Machín a treure els tres punts de Son Moix.

Ahir capvespre, l’Elx va aterrar a Mallorca amb un grapat de baixes. Machín no podrà comptar amb cap dels dos centrals titulars, Enzo Roco i Leandro Magallán, però tampoc amb el màxim golejador de l’equip, Pere Milla (6 gols). Tot i la delicada situació de l’equip il·licità, Javier Aguirre no se’n fia i a la sala de premsa va demanar que els seus homes surtin a competir com si arribàs el Reial Madrid o el FC Barcelona.

El Mallorca vol que aquest cap de setmana es gaudeixi d’aquest 107è aniversari no només amb una victòria en l’àmbit esportiu. També amb un detall gastronòmic amb l’afició. Per això, els primers 5.000 aficionats que acudeixin a l’estadi abans del partit podran menjar un tros de pastís que el club oferirà als socis.

04/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris