X

Les tarifes del taxi a Eivissa pujaran un 7,16% a partir del mes de maig

És l'increment acordat aquest dilluns entre els ajuntaments, el sector i el Consell per fer front a l'augment del preu dels carburants

06/03/2023

Les tarifes del taxi a Eivissa pujaran un 7,16%25 a partir del mes de maig

Les tarifes del taxi a Eivissa pujaran poc més d’un 7 % a partir de dia primer de maig. És l’increment acordat aquest dilluns entre ajuntaments, sector i Consell perquè els taxistes puguin fer front a l’augment del preu dels carburants i la inflació.

La pujada de preus era una mesura que el sector del taxi d’Eivissa venia reclamant feia quasi una dècada. Finalment, el consell sectorial de Mobilitat ha arribat a un acord que s’haurà de ratificar en el pròxim consell executiu: pujada de les tarifes del 7,16 % a partir del 1r de maig.

La reunió també ha servit per avançar en l’esborrany del reglament insular del taxi. En ell, es preveu el funcionament d’assignació de serveis per GPS. El reglament insular també crearà la llicència insular o la figura del taxi de 7 places. La proposta inclou l’ordre de càrrega i descàrrega del taxi, en què es perd la preferència municipal a les parades de taxi quan hi ha gent esperant, una ordre que ja es va posar en marxa l’estiu passat.

06/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris