X

Abel Bernal i Carlos García gaudeixen de la permanència: “Sempre hi hem confiat”

El president destaca el "canvi" positiu que hi ha hagut de caràcter econòmic amb les institucions

07/03/2023

Abel Bernal i Carlos García gaudeixen de la permanència: “Sempre hi hem confiat”

Missió complida. El Club Vòlei Palma va aconseguir dissabte a Son Moix la tan desitjada permanència en la, segur, temporada més complicada de la història del club. Els homes d’Abel Bernal derrotaren al coer, el Boiro, per 3-0. Després d’un any de patiment, tant el president, Carlos García, com el tècnic gaudeixen d’uns dies de pau: “Únicament he d’agrair la feina d’Abel Bernal i Toni Moreno. Ha estat una temporada molt difícil i ells han sabut mentalitzar tota la gent i la plantilla perquè la il·lusió continuàs com si lluitàssim pel títol”, explica el president a les càmeres d’IB3 Televisió.

Per a Abel Bernal, “la clau ha estat el compromís de la plantilla per aconseguir els objectius. A l’inici, et marques l’objectiu d’aconseguir la permanència i tothom s’hi ha adaptat, encara que hi hagi jugadors amb major nivell que només per una permanència”.

El president Carlos García reconeix que ell “sempre” ha confiat “en el grup que teníem”. “Tots els jugadors pensàvem en estar el més a dalt possible, però hem hagut d’adaptar-nos al que hi havia enguany”. El president té clar quina ha estat la creu d’aquesta temporada: “Amb el que no confiàvem era en els jugadors que han volgut anar-se’n a mitja temporada”.

En la part econòmica i institucional, Carlos García celebra que “enguany, hi hagut un canvi d’àmbit econòmic per part de les institucions. Si el suport d’enguany continua, quasi tenim garantida la continuïtat. Si trobam un patrocinador privat podrem lluitar pel que lluitàvem anys abans”.

07/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris