X

Las XL i dones músiques protagonitzen la programació cultural aquest cap de setmana a Mallorca

Es Gremi acollirà aquest diumenge la primera edició del 'Dones Fest', mentre que la companyia Las XL actua aquest dijous al Port de Pollença i demà al Teatre Principal d'Inca

09/03/2023

Las XL i dones músiques protagonitzen la programació cultural aquest cap de setmana a Mallorca

Hi haurà xerrades, tallers i música, sobretot, molta música en directe. La primera edició d’aquest festival que du per nom el mateix del col·lectiu que l’organitza, Dones Fest, ha programat fins a 7 concerts de grups com Sweet Poo Smell, DLTA, Fame and the Flames, Hadooken i Maribel Mayans. Serà aquest diumenge entre les 11 del matí i les 8 del vespre a la Sala Es Gremi, a Palma. Tots els doblers recaptats amb les entrades es destinaran les associacions AUBA, Projecte Francinarc i Moviendo.

Un altre dels plats forts de la progració cultural per aquests dies és la visita de la companyia Las XL. Aquest dijous actuaran a la Sala d’Actes del Port de Pollença, mentre que demà, divendres, ho faran al Teatre Principal d’Inca, al mateix escenari on avui se celebra la gala La Nit de les Dones, en què actuaran Gadel i Marta Robles i la mallorquina Júlia Colom.

09/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris