X

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany serà una realitat a partir del 19 de març

Cerca convertir-se en un centre de referència de la fotografia, el cinema i la poesia. La jornada de portes obertes serà de 10 a 14 hores i es mantendrà fins a l'octubre

09/03/2023

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany serà una realitat a partir del 19 de març

/ Fundació Toni Catany.

Ja hi ha data per a la posada en marxa d’un dels projectes culturals més esperats dels darrers anys: el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany. Serà la setmana que ve, diumenge 19 de març, quan l’espai obrirà les portes. El vespre abans, i segons pot avançar IB3 Notícies, tendrà lloc l’acte inaugural del que vol ser un centre de referència per a la fotografia, però també de cinema, amb la relació de Villaronga-Catany, i de poesia, gràcies a la relació de Catany amb Blai Bonet.

La jornada de portes obertes de dia 19 serà de 10 a 14 hores, i es mantendrà fins al mes d’octubre. A l’obertura, s’hi podran visitar l’exposició ‘Transferències’, en què s’exploren les connexions entre l’univers de Catany, altres creadors i altres disciplines, i l’exposició ‘Michael Kenna-Toni Catany / Confluències’, que forma part d’aquestes transferències.

09/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris