X

Controvèrsia entre els veïnats del camí vell de Lloseta

L'Ajuntament inquer fa unes obres de canalització en una carretera que passa per Inca i Lloseta, i els veïnats temen que cap dels dos consistoris asfalti tota l'amplada de la via

09/03/2023

Controvèrsia entre els veïnats del camí vell de Lloseta

“Les obres interminables” les anomenen els veïnats. Sis mesos fa que duren les feines de conducció d’aigua des d’un pou dins el terme de Lloseta fins a Inca. Una canalització que discorr al llarg del camí vell de Lloseta i que ha deixat el paviment ple de sotracs.

Indignats fora de càmera, perquè n’hi ha que no volen xerrar per evitar conflictes amb l’Ajuntament de Lloseta. El cas és que algunes informacions apunten que l’Ajuntament d’Inca asfaltarà tota l’amplada del camí, però només en el tram que passa pel seu terme, mentre que en el tram llosetí únicament taparà amb asfalt la síquia.

Consultats els dos ajuntaments, el de Lloseta diu que sí que asfaltarà la seva part del camí. I per fer-ho -diu- agafarà doblers d’altres partides. Per part seva, l’Ajuntament d’Inca al·lega que en acabar les obres ja veuran el que cal asfaltar i el que no.

09/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris