X

Fira Horeca a Madrid amb representació destacada de les Illes

Un congrés, de tres dies, que mostra les darreres innovacions tecnològiques i de productes per al sector del càtering i serveis hotelers

06/03/2023

Fira Horeca a Madrid amb representació destacada de les Illes

Hotelers i restauradors balears tenen un paper destacat a la major trobada en innovació de serveis que es fa des d’aquest dilluns a Madrid. Un congrés, de tres dies, que mostra les darreres innovacions tecnològiques i de productes per al sector del càtering i serveis hotelers. Entre els assistents a la fira, a la qual participen 400 empreses, hi ha representants de les Illes.

Una de les empreses és la xarcuteria Can Company, d’Inca. El mestre xarcuter, Xesc Reina, afirma que la gastronomia hauria de ser sostenible. Reina treballa amb el porc negre mallorquí i n’aprofita absolutament tot, ja que empra inclús les parts de l’animal que habitualment es llencen com a rebuig. Les fa servir per donar aroma a diverses receptes i també com a base per a cremes. Considera el porc negre una joia per a la gastronomia. Premiat en múltiples ocasions, la darrera pel millor embotit curat d’Europa el 2022, Reina destaca que la sostenibilitat en la gastronomia implica avantatges econòmics, mediambientals i per a l’animal.

06/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris