X

40 empreses de restauració mostren els seus productes als professionals del sector a la fira We Are FaceFood

Centenars de persones s'han reunit aquest divendres a Atzaró per conèixer productes innovadors, com el plàncton, o de tradicionals, com els del camp eivissenc

10/03/2023

40 empreses de restauració mostren els seus productes als professionals del sector a la fira We Are FaceFood

Centenars de professionals del sector de la restauració s’han reunit avui a Eivissa per participar en la cinquena edició del We are Facefood, organitzada per la revista Facefoodmag. Una trobada en què una quarantena d’empreses han mostrat als professionals els seus productes. Marisc i peix, carns de primera qualitat, vins, però també productes de la terra s’han pogut tastar en aquest esdeveniment, que ja s’ha consolidat com una de les cites de referència del sector.

Unes dones assistents a la fira han tastat per primera vegada el plàncton.  És només un dels molts productes que s’han degustat avui a l’Agroturisme Atzaró, convertit en un gran mostrador on veure les darreres tendències gastronòmiques.

N’hi ha d’innovadors, però també de ben coneguts. El peix i el marisc és el fort de l’empresa catalana Gran Blau, que busca ampliar la seva cartera de clients a l’illa. De la mar i de la terra, com la carn que ofereix la carnisseria Diego.

Els sabors d’Eivissa també hi han estat presents. Les marques mostren les seves armes i els professionals dels restaurants hi van amb els sentits ben oberts per captar tot el que tenen al seu abast.

I també hem sentit els que més en saben: els xefs amb estrella Michelin de les Illes, que han donat la seva visió sobre l’estat de salut de la nostra gastronomia, que es troba en molt bon estat, explica Óscar Molina, xef del restaurant ‘La Gaia’. Un bon moment de la gastronomia illenca que es trasllada també al vessant empresarial, com hem comprovat avui en aquest esdeveniment.

10/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris