X

La Reial Societat arriba a Palma únicament amb les baixes d’Aritz i Sadiq

Els txuri-urdin només han guanyat un dels darrers sis partits de la Lliga

10/03/2023

La Reial Societat arriba a Palma únicament amb les baixes d’Aritz i Sadiq

El rival del Mallorca, la Reial Societat, ha aterrat avui horabaixa a Palma després de perdre anit a Roma per 2-0 a l’anada dels vuitens de final de la Lliga Europa. L’expedició ha estat encapçalada pel president Jokin Aperribay i l’exmallorquinista Take Kubo. Els d’Imanol Alguacil, tot just aterrar han entrenat a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni. A l’illa el tècnic basc ha desplaçat tota la plantilla a excepció dels lesionats Aritz Elustondo i Umar Sadiq.

Els txuri-urdin arriben a Mallorca necessitats de victòries. A la derrota d’anit a Roma s’hi afeigeix la mala ratxa de l’equip a la Lliga: només ha guanyat un dels darrers sis partits. Va ser fa quasi un mes a Cornellà-El Prat contra l’Espanyol (2-3). A la darrera jornada va empatar a zero contra el Cadis a Anoeta i fa quinze dies va perdre a Mestalla a l’estrena de Rubén Baraja com a tècnic txe.

Després d’oferir un dels pitjors partits de la temporada a Son Moix contra l’Elx, el Reial Mallorca de Javier Aguirre intentarà aprofitar la mala dinàmica que viu la Reial per intentar donar una passa més cap a la permanència.

10/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris