X

Saldise: “ElPozo Múrcia és l’equip més en forma de la lliga”

El Mallorca Palma Futsal vol guanyar per mantenir la segona posició de la classificació. Després d'unes setmanes de baixa per lesió, Dani Saldise ja està a punt per tornar a jugar

11/03/2023

Saldise: “ElPozo Múrcia és l’equip més en forma de la lliga”

No és un derbi, però s’hi fa a prop. Un Palma – Pozo sempre és un partit en majúscula. I més, el de diumenge. El Mallorca Palma Futsal vol mantenir, costi el que costi, la segona posició de la classificació i, de passada, deixar mig tocat ElPozo que ara mateix és quart. Guanyar no serà fàcil. Davant tendran un rival que arriba a Son Moix en ratxa. El conjunt murcià acumula 7 victòries consecutives a la lliga. Res, però, fa por als de Vadillo que aquesta temporada es mantenen invictes a casa. Serà, a més, un partit especial per a Dani Saldise. Després d’unes setmanes de baixa per lesió, el pivot ja està a punt per tornar a jugar.

Aquest Mallorca Palma Futsal – ElPozo Múrcia es disputarà diumenge, a les 12 del migdia, al Palau d’Esports de Son Moix. Si qualcú no pot acudir a la cita, pot estar tranquil. Podrà seguir aquest el partit per reproducció en línia al web d’IB3.

11/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris