Victòria de prestigi del Mallorca Palma Futsal, que es manté segon

L'equip mallorquí s'ha imposat 2 a 1 a ElPozo Múrcia i es manté invicte a Son Moix

12/03/2023

Amb un respectuós minut de silenci en memòria del president i fundador del club, Miquel Jaume. Així ha començat el partit d’avui a Son Moix on el Palma ha sortit per feina. L’equip de Vadillo ha desaprofitat més d’una oportunitat per avançar-se al marcador, cosa que no ha fet ElPozo. Al minut 11, una contra de l’equip murcià ha suposat el 0 a 1. Gol de Taynan a passada de l’ex del Palma Bruno Taffy. Fins aquí la història de la primera part.

A la segona, el guió ha canviat per complet. Aquesta vegada ha estat el Palma el que ha aprofitat una bona contra per marcar. Al minut 23, Cleber recupera la pilota i Tomaz la pica per fer l’1 a 1. I al 34, s’ha culminat la remuntada. Un servei de banda s’ha convertit en el 2 a 1. Gol de Tomaz gràcies, en part, a la col·laboració de Juanjo, el porter d’ElPozo. En qualsevol cas, queda clar que avui era el dia del brasiler. Victòria de prestigi dels mallorquins, que es consoliden a la segona posició de la classificació, a 3 del líder, el Barça.