La Penya i el Formentera fan els deures, el CD Eivissa i el Mallorca B s’enfonsen

La jornada ha deixat dues victòries, un empat i una derrota per als equips balears

12/03/2023

La Penya Esportiva ha guanyat l’històric Hèrcules en un partit en què ha hagut de patir. Tot i que s’ha avançat aviat, cinc minuts després de l’inici, amb una bona anticipació d’Estellés. A la segona meitat, els pitiüsos han quedat amb deu homes per l’expulsió de Miranda. Però els de Manolo González han resistit i, ja al descompte, han sentenciat amb una diana en pròpia porteria dels alacantins. La Penya és tercera a 5 punts del líder.

El Formentera torna a la zona de play-off després de golejar l’Alzira. Un gol de Facu Ballardo ha obert la llauna al minut 7 de partit. Górriz feia el segon per als vermells. A la segona part, Nando Quesada anotava el 3- 0. Álvaro Salinas tancava la festa a Sant Francesc amb 4-0 definitiu.

El CD Eivissa continua sense guanyar i es manté en llocs de descens, tot i que avui ha aconseguit un meritori empat a casa del segon, el València Mestalla. El filial ha jugat amb 10 homes la recta final del partit. El punt deixa els de Vila antepenúltims, a tres punts del play-out i a sis ja de la permanència.

I el Mallorca B ha encaixat una nova derrota. 4 a 0 al camp de l’Ebre, rival directe per a la salvació. L’equip local s’ha avançat al minut 11 amb un gol de Javi Marcén. Javi Duro ha fet el 2-0 amb molta classe. A punt d’arribar al descans, els aragonesos han fet el tercer, després de l’errada del defensa Gayà. Arasa ha tancat el partit en la segona part. Els de Julián Robles continuen coers del Grup 3.