X

La primavera s’avança abans d’acabar-se l’hivern

Aquest dimarts, el vent girarà a oest i nord-oest, causant un lleuger descens de la temperatura diürna, i les màximes es mouran al voltant dels 20 ºC

13/03/2023

La primavera s’avança abans d’acabar-se l’hivern

Fotografia de Nofre Torres des de Valldemossa.

Començam una setmana que vendrà marcada per l’ambient de primavera, amb moltes oscil·lacions de temperatura i no esperam precipitacions aquestes pròximes jornades.

Aquest dilluns capvespre continuarem amb ambient suau, i els valors màxims tornaran a superar els 20 ºC, fins i tot podem tornar a arribar als 25 ºC. Al cel hi haurà el pas de niguls alts, malgrat que el sol serà el gran protagonista. Destacam també el vent del sud que bufarà moderat.

Aquest dimarts, el vent girarà a oest i nord-oest, provocant un lleuger descens de la temperatura diürna, i les màximes es mouran al voltant dels 20 ºC. El cel, en general estarà destapat, només destacam la presència de niguls alts poc significatius.

Dimecres i dijous continuarem dins l’àrea anticiclònica, amb restes de niguls dimecres i cel totalment destapat dijous, dia en que tornarà a pujar la temperatura i podem tornar a arribar als 23 ºC.

Divendres i el cap de setmana augmentaran lleugerament els niguls, però difícilment hi haurà precipitacions.

13/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris