X

Normalitat a la setena jornada de vaga de controladors aeris de l’any, a Eivissa

No es preveu cap afectació en el funcionament normal de l'aeroport a causa dels serveis mínims

14/03/2023

Normalitat a la setena jornada de vaga de controladors aeris de l’any, a Eivissa

Es Codolar, a Eivissa, forma part del llistat de 16 aeroports estatals en què, a partir d’aquest dimarts, es reprenen les jornades de vaga de controladors aeris iniciades el gener. Les aturades es faran entre les quatre i les set de l’horabaixa; en aquesta franja, en surten o hi arriben un total d’11 vols: 5 d’anada i 6 de tornada procedents o amb destinació a Madrid, Barcelona, Palma o València.

Tot i això, el sindicat USCA informa que no hi haurà cap afectació en el funcionament normal de l’aeroport a causa dels serveis mínims imposats pel Ministeri. Uns serveis mínims que han qualificat d'”abusius”.

Cal recordar que, en aquests 15 aeroports estatals, en què s’inclou el d’Eivissa, ja s’han viscut unes altres 6 jornades de vaga des que s’inicià l’any per part dels controladors aeris. Reclamen retornar a les condicions salarials que gaudien abans de la darrera subrogació entre empreses, que ha suposat, asseguren, una minva dels seus ingressos d’entre el 16 % i el 30 %. Si no s’arriba a un acord, la vaga s’estendrà els dies 21 i 29 de març, en el mateix horari.

14/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris