X

Pape Diop: “Quan acabi la temporada haurem de treure conclusions i dir què ens ha passat”

El jugador de la UD Eivissa creu en la unitat de l'equip per aconseguir la permanència a segona divisió

16/03/2023

Pape Diop: “Quan acabi la temporada haurem de treure conclusions i dir què ens ha passat”

Escolta aquí l’entrevista.

El jugador de la UD Eivissa Pape Diop és un dels referents de la plantilla que dirigeix Lucas Alcaraz i ha analitzat la situació delicada de l’equip, que es troba a 12 punts de la permanència quan falten 11 jornades per acabar la lliga. “La situació és molt complicada, però fa molts anys que em dedic a això i sé que la unitat en aquests moments és molt important. Estam millorant en molts aspectes i tenim fe que podem lluitar per la salvació”.

Diop ha estat titular les darreres 10 jornades però no podrà jugar el pròxim partit a Andorra per sanció: “Les 5 targetes no em permeten ajudar els companys, però veig l’equip preparat per poder competir. Cada jugador que surt al camp ho demostra. L’Andorra és un equip que juga bé però amb les nostres armes intentarem guanyar”.

“Els jugadors no prenem decisions i ens hem anat adaptant a cada entrenador que ha vengut amb les seves idees. També hi va haver molts de jugadors que no varen seguir la temporada passada i altres que han arribat i ens hem hagut d’adaptar. No mentiré. Ens ha costat i s’ha notat des de la pretemporada. Quan acabi la temporada haurem de treure conclusions i haurem de dir què és el que ens ha passat. Però de moment no podem perdre forces amb això”, explica el migcampista. El jugador de la UD acaba contracte al mes de juny: “De moment no parlam de la renovació perquè estam enfocats en els partits que venen i en l’objectiu de la permanència. Quan acabi la temporada en parlaren. Si s’aconsegueix l’objectiu i hi ha interès per les dues parts no hi haurà cap problema.

16/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris