X

18 anys d’IB3 en quatre capítols

L'emissió dels programes especials començarà aquest dissabte a les 9 del vespre

16/03/2023

18 anys d’IB3 en quatre capítols

IB3 Televisió vol celebrar la seva majoria d’edat amb l’audiència. 18 anys en què hem crescut, hem après, hem gaudit i hem patit plegats. Per això, dissabte s’entrena una sèrie de quatre capítols setmanals en què repassarem els esdeveniments més importants que han marcat aquests primers 18 anys de vida d’aquesta casa, que és la vostra.

Llum Barrera es posa al volant del nostre Delorean particular per conduir-nos fins aquell primer de març de 2005. Dos mesos després, el 2 de maig, arribava el primer informatiu a la televisió. D’això n’han passat quasi 18 anys i molts, moltíssims esdeveniments, que us hem contat als informatius, però també als nostres programes.

Aquí hem vist créixer també els nostres actors amb sèries que han marcat un abans i un després en la producció de ficció.

IB3 Televisió ha estat la finestra a l’actualitat del nostre arxipèlag i hem viscut esdeveniments que han quedat gravats a la memòria col·lectiva. Tragèdies i moments d’eufòria que ja són part de la nostra història.

Una història que es fila amb els testimonis dels qui us l’han contat, i que ara IB3 Televisió recull en 4 capítols que s’emetran els pròxims 4 dissabtes a les 9 del vespre.


Proximitat, familiaritat i diversitat: joves nascuts el 2005 celebren juntament amb IB3 la majoria d’edat

16/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris