X

Coalició Canària reivindica a Menorca la influència dels partits regionalistes en la política estatal

El Pi i la formació canària han fet un acte conjunt a Maó enmig de la polèmica pel descompte del 75%

16/03/2023

Coalició Canària reivindica a Menorca la influència dels partits regionalistes en la política estatal

L’aplicació del descompte del 75% en bitllets d’avió i vaixell entre les illes i la Península és fruit de la iniciativa de Coalició Canària. És una de les mesures que constaten el paper fonamental que tenen els partits regionalistes en la política estatal, segons declarà aquest dijous a Maó el portaveu del partit canari, José Miguel Barragán. En aquest sentit, el polític regionalista ha recordat també que la gratuïtat del servei d’autobús a Canàries i Balears és gràcies a una esmena del partit.

El Pi i Coalició Canària han fet un acte conjunt a Maó, enmig de la polèmica pel descompte del 75%, per reivindicar la importància dels partits regionalistes i com aconseguir ser decisius a Madrid. Precisament, el diputat canari Pedro Quevedo va ser qui va obtenir la majoria per ampliar el descompte de resident, que anteriorment estava al 50%. Amb tot, conclou que la representació de partits com Coalició Canària i El Pi al Congrés és clau per als interessos dels illencs.

El Pi, per la seva banda, assegura que el de Coalició Canària és un model polític d’èxit i que són el referent a seguir.

 

 

16/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris