X

La galeria L21 presenta cinc noves exposicions

Els cinc autors mostren noves composicions figuratives i matèriques, i en alguns casos, fan referència al record i a l'oblit

18/03/2023

La galeria L21 presenta cinc noves exposicions

La galeria L21 ha presentat cinc noves exposicions individuals d’artistes que exploren la pintura com a ofici. Els cinc autors mostren noves composicions figuratives i matèriques, i en alguns casos, fan referència al record i a l’oblit.

Les figures monocromàtiques d’Edu Carrillo donen la benvinguda a la sala principal de la Galeria L21. L’exposició “Lazy Workaholic” remet al procés creatiu de l’artista a través de figures circulars i elements que representen la demora de la feina. Una obra que neix del retorn de l’artista a Espanya, després d’una època de feina frenètica a Corea.

L’artista anglès Joe Cheetham captura l’aïllament i el malestar progressiu de la societat contemporània a través de l’exposició “Life is overtaking me”, que significaria “La vida em deixa enrere/ La vida em supera”. L’exposició representa la decepció, l’angoixa i la depressió postpandèmia. Sentiments que queden plasmats dins una composició tensa on les figures no arriben a interactuar mai.

La galeria L21 explora la pintura com ofici i composicions figuratives i matèriques, amb les exposicions d’artistes com Eunsae Lee, Gisela Mickiewicz i Anthony Miller.

18/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris