X

Hestia Menorca, Class Sant Antoni i Fibwi Palma, a millorar la classificació a la recta final de la fase regular

Els menorquins, pendents del líder Prat, encara aspiren a quedar primers; portmanyins i palmesans, amb marge de millora també de cara als play-off

18/03/2023

Hestia Menorca, Class Sant Antoni i Fibwi Palma, a millorar la classificació a la recta final de la fase regular

Els tres equips balears de LEB Plata cerquen millorar la seva classificació, una vegada tenen assegurada una plaça a la fase d’ascens. Queden quatre jornades per aconseguir-ho.

L’Hestia Menorca vol aprofitar les darreres opcions d’acabar primer del grup Est i jugar-se l’ascens directe a LEB Or amb el Tizona, el campió de l’Oest. L’equip de Javi Zamora no té altre camí que guanyar els partits que li queden i esperar una travelada del líder Prat. Els menorquins, que tenen el dubte d’Álvaro Sanz, reben l’Hospitalet, equip que juga per mantenir la categoria.

El Class Sant Antoni aspira a millorar la tercera posició actual. Els de Carles Flores van tornar al camí de la victòria a la pista de l’Osca, un resultat que volen reforçar avui a Sa Pedrera a costa del Cornellà, el cinquè classificat.

Per part seva, el Fibwi Palma, una volta fermat el bitllet als play-off, també té marge de millora a la classificació. El rival d’aquest dissabte és l’Alginet valencià, que és penúltim a la taula. Pau Tomàs adverteix que l’equip no s’ha de conformar i aspirar a estar el més a dalt possible.

18/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris